References

Det känns helt klart mer och mer spännande att ses för varje gång.. Finns för övrigt ingen annan Domina jag träffat regelbundet under så lång tid tidigare. Känns väldigt bra på alla plan och det som sker i våra sessioner tar jag med mig "IRL" . En bra session räcker alltid mycket längre än de timmar som är avsatta för själva aktiviteten.


SlavenTack för en fantastisk session. Inte så mycket märken men fortfarande lite öm på skinkorna och i vårtorna. Måste varit bra klämmor för både uppe och nere kändes det när de sattes dit men framförallt när de togs bort. Fantastisk känsla av undergivenhet på golvet och bara se Miss skor gå runt. Kan nog inte hålla mig så länge innan slaven ber Miss om en ny session.


AnonymHej!


Tänkte bara tacka för senast. Spännande och som sagt speciell session. Du gav mer av dig själv än jag trodde och det märktes dessutom att du tycker om det du gör. Det gör allt så mycket mer givande än om det bara handlat om pengar.


Jag mår för övrigt utmärkt (det gör jag alltid efteråt) och lär komma tillbaka när tiden medger det. Vi håller kontakten!


Hälsningar JamesMiss Emily,


Vill tacka för den intensiva träningen.


Ni är en sån bra lämplig vacker Mistress, kan era saker, kräver mycket av slaven. Fick mig hela tiden att känna mig lugn trots att jag bar ögonbindel under hela sessionen. Nytt för mig, men bra erfarenhet Miss.Tack

Er blandning av mjukt o hårt uppskattar slaven så mycket.

Så trevligt att känna er stå nära mig bakom, efter längre stund av hård behandling. Att höra er röst om vad ni ville göra och även vad ni gjort med andra slavar triggar mig till att klara med och hårdare behandling.


Hoppas ni känner min tacksamhet och min vilja att lyda under er.


Hoppas att vi ses igen


Slav K


pro professional domme dominatrix BDSM bondage mistress slave session